Web Host pa limit

Ofrojmë shërbmime Web Hosting, VPS,Ndërtime Faqe Interneti

 • Hapësirë dhe Bandwidth pa Limit
 • Bazohemi në Teknologjinë Cloud
 • Full SSH Acces dhe kontroll pa Limit

Shpejtësi Maksimale

Ofrojmë shpejtësi dhe siguri

Cloud Servers

Përdorim teknologjine Cloud

Menaxhimi i Hostit

Tek ne keni menaxhimin e plotë të shërbimeve Web Host.

Eagle Hosting Albania ofron Shërbimet VPS

Ne ofrojmë shërbimet VPS me cmimet më konkuruese të tregut Botëror

Plani Standart VPS


 • 2.4 GHz CPU
 • 1 GB RAM
 • 20 GB HAPESIRE
 • 1000 GB BANDWIDTH
Bli Tani

Plani Biznes VPS


 • 7.2 GHz CPU
 • 6 GB RAM
 • 60 GB HAPESIRE
 • 3000 GB BANDWIDTH
Bli Tani

Plani Dedikuar VPS


 • 14.4 GHz CPU
 • 8 GB RAM
 • 120 GB HAPESIRE
 • 6000 GB BANDWIDTH
Bli Tani

Zgjidhja më e mira e Menaxhimit Web Hosting

Avancimi i shpejtë, i sigurt dhe i sigurtë që rritet me biznesin tuaj.

SHERBIMET E PËRFSHIRË ME TË GJITHA PLANET


Siguria

Qasja e Administratës mbi SSL Aplikimi Web Firewall (WAF).

Monitorimi i faqes

Përdorni sistemin tuaj të monitorimit për të monitoruar faqen tuaj të internetit.

Domain Falas

Emri i domain falas është i përfshirë me vitin tuaj të parë të planeve të hostimit.

Google AdWords

Regjistrohuni sot dhe merrni $ 100 në reklama falas kur shpenzoni 50 $.

Transferim falas i faqes

Mbështetja jonë do të transferojë dosjet dhe bazat e të dhënave tuaja absolutisht pa pagesë.

Support

Mbështetje përmes Live Chat,Sistemi i biletave (Email)Ruajtja e përditshme Portali i Mbështetjes Online Kontakti me email.

Dedicated Hosting

Teknologjia më e fundit e Web Hosting


 • Mbështetje fantastike e përdoruesit 24/7
 • Mjetet më të mira për zhvillimin e uebit
 • Çmimet fikse, nuk ka surpriza
 • Webfaqe e shpejtë dhe e sigurtë
 • Instaloni me një Klikim platforma të ndryshme
 • Pa pagesë Drag and Drop Builder Site

Faqe Interneti të krijuara me profesionalizem, për të qënë e duhura për çdo biznes!

cilesi perfekte në shërbim të një websajti funksional, backup dhe përditesim automatik, 100% uptime me hapesire dhe bandwith pa limit dhe support 24/7.
Paguani vetëm një here dhe filloni me 299€:

Webfaqe Ekonomike

Per bizneset e vogla

Hosting Template

Duke nisur nga 299 EURO


Statike Html, perfekt për Bizneset e Vogla dhe individet

Shikoni Tani
Webfaqe Profesionale

Per cdo kompani

Hosting Template

Duke nisur nga 499 EURO


Dinamike, klasike për çdo Kompani apo Grup kompanish edhe organizata OJF.

Shikoni Tani
Webfaqe Dyqan Online

Per cdo biznes Online

Hosting Template

Duke nisur nga 799 EURO


E-Commerce, perfekt per dyqane apo portale online apo biznese te medha.

Shikoni Tani

Eagle Hosting Albania

Ju ofron shërbimet Web Hosting me cmimet më konkuruese të tregut

Përse ta zgjedhim Ealge Hosting Albania

Ne kemi planet dhe shërbimet më profesionale.
Jemi pjese e Grupit te Hostinger Cloud

LiteSpeed për Web Servers

LiteSpeed siguron zgjidhje me një ndalesë për përshpejtimin e uebit, që përqafojnë dhe avancojnë teknologjitë më të fundit.

24 / h Mbështetje Pafund

Kjo na bën më të vecantë.

Perdorim Teknologjine e fundit për Web Server

Eagle Hosting Albania përdor Teknlogjine Cloud Hosting

ZGJIDHNI PLANIN TUAJ PERFEKT TE DEDIKUAR

Sherbimi i hostimit me i shpejte dhe me i sigurte me teknologjine me te fundit.
Porosisni tani planin qe ju pershtatet me shume per te ndertuar faqen tuaj te internetit. .

$ 0.99 / në muaj
 • 10GB SSD Hapësirë
 • 20GB Bandwidth
 • 1 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 1 Mysql
 • 3 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 2.99 / në muaj
 • 30GB SSD Hapësirë
 • 50GB Bandwidth
 • 3 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 5 Mysql
 • 10 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 3.99 / në muaj
 • 50GB SSD Hapësirë
 • 80GB Bandwidth
 • 5 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 10 Mysql
 • 20 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 5.99 / në muaj
 • Pa limit SSD Hapësirë
 • Pa limit Bandwidth
 • Pa limit Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • Pa limit Mysql
 • Pa limit Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 11.99 / në vit
 • 10GB SSD Hapësirë
 • 20GB Bandwidth
 • 1 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 1 Mysql
 • 3 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 35.99 / Vjetore
 • 30GB SSD Hapësirë
 • 50GB Bandwidth
 • 3 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 5 Mysql
 • 10 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 47.99 / Vjetore
 • 50GB SSD Hapësirë
 • 80GB Bandwidth
 • 5 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 10 Mysql
 • 20 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 71.99 / Vjetore
 • Pa limit SSD Hapësirë
 • Pa limit Bandwidth
 • Pa limit Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • Pa limit Mysql
 • Pa limit Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real

Kontrolli Cloud

LMenaxheri i Hostit Kontrolli Cloud Oracle ACE (Detajet) Menaxhimi i të dhënave Ndërfaqja e linjës së komandës EM Raportet aktive 24/7

Karakteristikat e Hosteve

Paneli i kontrollit i lehtë për t'u përdorur Bandwidth pa matje Sub Domenet Pafund FTP dhe llogaritë e postës elektronike 99.9% Garanci Uptime Garancia e Kthimit të Parave 15 Ditë

Backups të Përditshëm

Ruajtja e përditshme siguron hapësirën tuaj të internetit kundër humbjes së të dhënave.

Telefononi Tani : +355-684-380-580

contact@eaglehost24.com