Shërbimet më të mira Hosting

Kreu / Cloud-Hosting

ZGJIDHNI PLANIN TUAJ PERFEKT TE DEDIKUAR

Sherbimi i hostimit me i shpejte dhe me i sigurte me teknologjine me te fundit.
Porosisni tani planin qe ju pershtatet me shume per te ndertuar faqen tuaj te internetit. .

$ 0.99 / në muaj
 • 10GB SSD Hapësirë
 • 20GB Bandwidth
 • 1 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 1 Mysql
 • 3 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 2.99 / në muaj
 • 30GB SSD Hapësirë
 • 50GB Bandwidth
 • 3 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 5 Mysql
 • 10 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 3.99 / në muaj
 • 50GB SSD Hapësirë
 • 80GB Bandwidth
 • 5 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 10 Mysql
 • 20 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 5.99 / në muaj
 • Pa limit SSD Hapësirë
 • Pa limit Bandwidth
 • Pa limit Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • Pa limit Mysql
 • Pa limit Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 11.99 / në vit
 • 10GB SSD Hapësirë
 • 20GB Bandwidth
 • 1 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 1 Mysql
 • 3 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 35.99 / Vjetore
 • 30GB SSD Hapësirë
 • 50GB Bandwidth
 • 3 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 5 Mysql
 • 10 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 47.99 / Vjetore
 • 50GB SSD Hapësirë
 • 80GB Bandwidth
 • 5 Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • 10 Mysql
 • 20 Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real
$ 71.99 / Vjetore
 • Pa limit SSD Hapësirë
 • Pa limit Bandwidth
 • Pa limit Faqe Interneti
 • cPanel®: PO
 • Pa limit Mysql
 • Pa limit Adresa Email
 • Instalime me 1 Click
 • 24/7 Suport Real

Le të fillojmë dhe të rritim biznesin tuaj

Shërbimet tona ju mundësojnë rritjen e menjëherëshme të biznesit tuaj në nivele Kombëtare dhe ndërkombëtare.

Filloni Tani

Kontrolli Cloud

LMenaxheri i Hostit Kontrolli Cloud Oracle ACE (Detajet) Menaxhimi i të dhënave Ndërfaqja e linjës së komandës EM Raportet aktive 24/7

Karakteristikat e Hosteve

Paneli i kontrollit i lehtë për t'u përdorur Bandwidth pa matje Sub Domenet Pafund FTP dhe llogaritë e postës elektronike 99.9% Garanci Uptime Garancia e Kthimit të Parave 15 Ditë

Backups të Përditshëm

Ruajtja e përditshme siguron hapësirën tuaj të internetit kundër humbjes së të dhënave.

SHERBIMET Ekstra


Suport i Dedikuar

Ndërtim Faqe Interneti

Marketing Online

E-commerce

Website Responsive

Sisteme të Personalizuara

Faqe shumëgjuhëshe

Optimizim SEO

Telefononi Tani : +355-684-380-580

contact@eaglehost24.com