Selektoni planin që përmbush kërkesat tuaja

Përzgjidhni PLATFORMEN HOSTING që dëshironi

Blini

 • Number of website
 • Domain Parking
 • Bandwidth
 • Disk space
 • Number of emails
 • DNS Management
 • Subdomain
 • Software Auto Installer scripts
 • PHP Support
 • InnoDB Database
 • PHPMyAdmin tool
 • FTP access
 • Cron Jobs
 • Advanced Cron Jobs
 • Curl and Curl SSL
 • Audio/Video Streaming
 • Backups
 • 99% Uptime Guarantee
 • FTP over SSL
 • SSH access
 • Easy Website Builder
 •  WordPress Optimized Speed
 • Free Domain Name (with annual plan)
 •  Free SSL Certificate to secure

PLAN EKONOMIK

$1.99/për muaj
 • 1 website
 • 150GB Bandwidth
 • 30GB Disk Space
 • 1 Email Account
 • 1
 • 50

PLAN BIZNESI

$7.99/për muaj
 • Unlimited website
 • Unlimited Bandwidth
 • Unilimited Disk Space
 • Unlimited Email Account
 • Unlimited
 • 90
 • 5x

E LEHTE NË PËRDORIM

 • Përvoja, përkushtimi dhe  sakrifica por dhe teknologjia më e fundit, siguruan ndërtimin e një platforme lehtësisht të përdorshme.

100% UPTIME I GARANTUAR

 • FALAS 12 orë shërbim, për cdo orë ndërprerje.

INSTALIM ME 1-KLIKIM

 • Instalim maksimalisht i thjeshtë i apps Web, Drupal, Joomla, WordPress & gjithë të tjerat!

ÇERTIFIKATA SSL

 • E ofruar si një shërbim ekstra, Çertifikata SSL ju siguron procesin e pagesave web apo të dhënave tuaja.
Grafikë perfekte në shërbim të një faqe funksionale, backup dhe përditesim automatik, 100% uptime me bandwith pa limit dhe support 24/7.

Krijuar me dashuri dhe profesionalizem, për çdo biznes!

Paguani vetëm një herë dhe filloni me 299€:

Faqe Ekonomike
 • Domain Falas
 • Statike Html
 • Slideshow (4 images)
 • 5 basic menu items
 • Contact form 3 fields
 • Desktop & Mobile version
Porosit
Faqe Profesionale
 • Domain Falas
 • Dinamike
 • Unlimited menu items
 • Slideshow 5 Basic pages
 • Contact form, Google Map
 • Desktop & Mobile version
Porosit
Dyqan Online
 • Domain Falas
 • E – Commers Faqe Dinamike
 • E – SHOP module
 • Products Slideshow
 • Contact form
 • Unlimited menu items
Porosit
Loading...
WhatsApp chat